Protestné zhromaždenia OZ KOVO začínajú v Košiciach

Vo štvrtok, 21.apríla, so začiatkom o 16.00 hod. pred Congres hotel Centrom na Južnej trieda 2A a následným krátkym pochodom k Dolnej bráne, začína v Košiciach verejné protestné zhromaždenie, organizované OZ KOVO, KOZ SR, Jednotou dôchodcov na Slovensku a Asociáciou slovenských kúpeľov.

Cieľom je upozorniť vládu a poslancov Národnej rady SR na prepadávajúcu sa životnú úroveň a nelichotivú sociálno-ekonomickú situáciu obyvateľov SR, ktoré sú dôsledkom nielen prudkého zdražovania potravín, služieb, palív a energií, či stúpajúcej inflácie, ale najmä nedostatočnej a neskorej pomoci vlády hlavne  pre najrizikovejšie skupiny obyvateľstva (dôchodcovia, samoživitelia rodín, viacdetné rodiny či sociálne slabšie skupiny) ako reakcie na tento stav.  Všetky okolité štáty už na túto situáciu zareagovali balíčkom ekonomických opatrení, iba slovenská vláda  nepočúva, dookola rokuje a sľubuje.

Je čas povedať DOSŤ!

Príďte 21.apríla o 16.00 hod. pred Congres hotel Centrum do Košíc, kde sa spoločným pochodom presunieme na Hlavnú ulicu k Dolnej bráne, aby sme upozornili kompetentných nielen na ich predvolebné sľuby, ale najmä na skutočnosť, že ako občania tohto štátu máme svoje legitímne práva- vrátane práva na slušný život!

Príďte a vyjadrite svoj názor!