Prezident KOZ SR Marián Magdoško o navrhovanej liečbe šokom – blackout, a legislatívnych zmenách v Zákonníku práce

V štúdiu televízie TA3 v relácii Téma dňa (1.4.2020) diskutoval prezident KOZ SR Marián Magdoško, Tomáš Malatinský, prezident AZZZ SR a minister financií Eduard Heger.

Na ochorenie Covid19 zatiaľ nemáme liek. Nápadov ako poraziť vírus, ktorý ho spôsobuje, však pribúda. Výrazne spomedzi nich vyčnieva návrh úplne vypnúť Slovensko a zaviesť vojenský režim. Presne mesiac po voľbách, v čase, keď vláda ešte nezískala dôveru v parlamente, za hlasného protestu ministra hospodárstva a predsedu SaS, s ním prichádza Igor Matovič. Rozhodnúť chce o tom sám, bez ostatných politických partnerov vo vláde, bez sociálnych partnerov, len na základe prieskumu verejnej mienky. Ako by vlastne tvz. blackout vyzeral? Čo by znamenal pre našu ekonomiku?

PREZIDENT KOZ SR MARIÁN MAGDOŠKO O NAVRHOVANEJ LIEČBE ŠOKOM – BLACKOUT, A LEGISLATÍVNYCH ZMENÁCH V ZÁKONNÍKU PRÁCE

📺 PREZIDENT KOZ SR MARIÁN MAGDOŠKO O NAVRHOVANEJ LIEČBE ŠOKOM – BLACKOUT, A LEGISLATÍVNYCH ZMENÁCH V ZÁKONNÍKU PRÁCE👔 V štúdiu televízie TA3 v relácii Téma dňa (1.4.2020) diskutoval prezident Konfederácia odborových zväzov Slovenskej republiky – KOZ SR Marián Magdoško, Tomáš Malatinský, prezident Asociácia zamestnávateľských zväzov a združení SR (AZZZ SR)R a minister financií Eduard Heger. ⚠ Na ochorenie Covid19 zatiaľ nemáme liek. Nápadov ako poraziť vírus, ktorý ho spôsobuje, však pribúda. Výrazne spomedzi nich vyčnieva návrh úplne vypnúť Slovensko a zaviesť vojenský režim. Presne mesiac po voľbách, v čase, keď vláda ešte nezískala dôveru v parlamente, za hlasného protestu ministra hospodárstva a predsedu SaS, s ním prichádza Igor Matovič. Rozhodnúť chce o tom sám, bez ostatných politických partnerov vo vláde, bez sociálnych partnerov, len na základe prieskumu verejnej mienky. Ako by vlastne tvz. blackout vyzeral? Čo by znamenal pre našu ekonomiku?ZDROJ: Televízia TA3

Uverejnil používateľ Konfederácia odborových zväzov Slovenskej republiky – KOZ SR Štvrtok 2. apríla 2020