Protestné zhromaždenie OZ KOVO sa presúva do Trnavy

Po protestoch v Košiciach (21.4.) a v Žiline (30.4.) sa verejný protest, organizovaný OZ KOVO, Jednotou dôchodcov na Slovensku a s podporou KOZ SR, presúva do Trnavy.

V sobotu, 7.mája, so začiatkom o 13.00 hod. sa na Hlavnej ulici začne protestné zhromaždenie, ktoré chce slovenskej vláde vyslať jasný signál, že sa nebudeme naďalej len prizerať sociálnemu úpadku Slovenska!

Vládna pomoc, ktorú pred niekoľkými dňami predstavili zástupcovia vlády, je totiž nedostatočná, prepadávajú cez ňu napríklad nízkopríjmoví dôchodcovia, ľudia so ZŤP či rodiny so staršími deťmi. Aj preto chcú protestujúci odborári a verejnosť upozorniť vládu, aby v čase enormného zdražovania a stúpajúcej inflácie svoju pomoc rozšírila a smerom k tým najzraniteľnejším skupinám aj zintenzívnila. Deje sa tak vo všetkých okolitých štátoch, deje sa tak všade, kde vláde na ľuďoch záleží!

„Zastavme spoločne sociálny úpadok Slovenska“ a upozornime kompetentných, že je najvyšší čas začať ľudí nielen počúvať, ale aj konať v ich prospech. Je najvyšší čas postaviť sa za seba, za svoj život a život svojich rodín!

Kto bojuje, môže vyhrať, kto nebojuje, už prehral.

Ďakujeme všetkým našim členom, podporovateľom a priaznivcov, ktorých sa na sobotňajšom zhromaždení v Žiline zhromaždilo takmer 3 tisíc a pozývame vás do Trnavy, v sobotu, 7.mája, o 13.00 hod. na Hlavnú ulicu.